Sunday, March 7, 2010

Chiftelute cu dragoste


Pentru ca sunt femeie, pentru ca maine este ziua mea si pentru ca n-am facut-o niciodata pana acum, azi am sa scriu despre barbati.

Pe lumea asta, pe langa caracteristicile de baza care definesc specia de la origini pana la buric, precum barbatii insurati sau neinsurati, tineri sau batrani, sau de la barbie pana in crestet ca cei urati sau care nu arata rau, destepti sau fara capacitate de concentrare s.a.m.d, pentru ca totul trece prin stomac, chiar si sexul, din punct de vedere culinar se pot intalni patru supecii distincte ale aceluiasi gen.

Putem vobi pe de-o parte despre barbati care vor sa manance singuri, si care n-au nevoie de compania sau mainile nimanui; au mai mult loc pe masa din bucataria inghesuita si se descurca in toate domeniile singuri. Pe de alta parte exista unii care se multumesc doar sa aiba cu cine manca, care doresc ca locul din fata lor sa fie in permanenta ocupat. Mai sunt cei care vor sa ii astepte in fiecare zi un alt fel de mancare cald pe masa si despre care mamele sau bunicile voastre va pot povesti multe.
Si mai e o a patra tipologie, cea a barbatilor care isi doresc sa manance in fiecare zi doar chiftelute, chiftelute cu dragoste.

Asadar, care dintre acestia sunt cei cu adevarat fericiti?
Acestea fiind zise, concluzia va las sa o trageti voi....

Pofta buna!


1 comment:

  1. http://amanda13sworld.files.wordpress.com/2010/03/me_and_my_books.jpg

    ReplyDelete