Sunday, January 3, 2010

Circulati, circulati, circulati

A inceput un nou an, de numai trei zile, si cerul a inceput deja sa ne aduca in dar fulgi mari de zapada. S-a asternut peste tot ce ne inconjoara intr-un ritm alert. Este un peisaj feeric pe care rar ai ocazia sa-l intalnesti aici, din ce in ce mai rar.

Acest fapt se datoreaza intr-o oarecare masura utilajelor de deszapezire pregatite de primarii; noroc cu proasta organizare si cu lenea romanului, ca uite asa mai vedem si noi culoarea zapezii la oras.

Dar ce nevoie avem de zapada la oras, ca doar nu vrem sa dam in vileag materialele de proasta calitate utilizate pentru refacerea drumurilor, nu?

O investitie adevarata la romani presupune intotdeauna cheltuieli cat mai mici cu costuri cat mai mari, echipe intregi de nespecialisti, nervii soferilor jucati in picioare pentru cel putin doi ani, muncitori care, dupa o pauza bine meritata, isi fac de lucru cu tarfele cele mai apropiate (ma intreb ce fac daca au de reparat soseaua din fata Inter-ului :D), apoi fumeaza un pachet de tigari si apoi iar pauza ca deh, au obosit de atata..... Ah si bineinteles sa nu-i uitam pe neintrecutii magicieni care se pricep cel mai bine la a transforma niste hartii amarate in vile si masini de lux.

Dar, ce pot sa spun, pentru o sosea ca-n palma merita efortul. Totul este minunat pana la prima zapada. Apoi, daca inca nu v-ati cumparat teren pe Luna, puteti sa va pastrati economiile pentru ca o sa aveti nevoie de o masina de teren cu siguranta. Dar bucurati-va ca intr-un timp atat de scurt, si cu atata truda, tara noastra isi arata adevaratul potential. Si nici macar nu trebuie sa platiti o caruta de bani ca sa transportati prin spatiu casa, masina, catelul, purcelul, etc.

Si daca ati adormit in 2009 cu speranta schimbarii pentru la anu' atunci rugati-va sa nu ninga!


ABBA - Happy New Year
Asculta mai multe audio Muzica

No comments:

Post a Comment