Friday, January 29, 2010

Ziua Sperantei


Nascuta in 1962, si-a inceput cariera la 22 de ani. A fost intai actrita in Piatra Neamt, dupa o vreme a fost gazduita de Teatrul Bulandra, pentru ca mai apoi sa duca speranta si celor de pe alte meleaguri. A scris, nu mult, dar ajutata de mama ei in special, a scris frunos si dintr-o data nu ne-am mai simtit singuri.

O actrita careia ii e foarte greu sa fie. Ii e greu sa traiasca pentru ca Dumnezeu o iubeste prea mult. E obligata sa traiasca vieti multiple. Pe scena este ce vrea ea sa fie, si se indragosteste atat de tare de rol incat ii e imposibil sa fuga repede in spatele cortinei, imediat ce spectacolul s-a terminat.

O lume de emotii, de vise si lumina creeaza pentru noi toti, pentru oameni bogati, oameni de rand si oameni. Tristetea ei e bucuria noastra, lacrima ei e adevarul pe care n-am vrut niciodata sa-l vedem, caldura mainii ei este cea parinteasca.

Pentru ca lumea ar fi mult mai goala fara ea, pentru ca nici un cont in banca nu ne-ar putea oferi vre-o data fericirea pe care ne-o ofera ea, haideti sa-i daruimin in loc de floari albastre azi, un gand curat.

La Multi Ani Stimata Draga Doamna Oana Pellea!

No comments:

Post a Comment